Schedule

Rainbow Banner.png

Ms. Ponce's Schedule 

Year: 2019-2020

Grade Level: 4th Grade

Teacher Name: Ms. C. Ponce

Room Number: 308

Specials:

  • Counseling- Wednesday 2:10-2:40
  • Library- Thursday 8:30-9:00
  • Music- Monday every other week 1:15-2:00 pm

 

Time

Minutes

Subjects

7:45-8:00 am

15 mins

Breakfast in the classroom/AR

Ms. Ponce’s homeroom

8:00-8:25

25 mins

Handwriting/Fine Arts

Ms. Ponce’s homeroom

8:25-9:05 am

40 mins

ELA

Ms. Ponce’s homeroom

9:05-10:35 am

90 mins

Reading

Ms. Ponce’s homeroom

10:35-11:20 am

Switch 11:20

45 mins

Social Studies

Ms. Ponce’s homeroom

11:20-11:40

20 mins

Reading

Ms. Peña’s homeroom

11:40-12:10 pm

30 mins

Lunch

12:10-1:15 pm

65 mins

cont. Reading

Ms. Peña’s homeroom

1:15-2:00 pm

45 mins

P.E.

2:00-2:05 pm

5 mins

cont. Reading

Ms. Peña’s homeroom

2:05-2:30 pm

25 mins

Social Studies

Ms. Peña’s homeroom

2:30-3:00 pm

30 mins

Computer Lab

3:00-3:20 pm

20 mins

Social Studies

Ms. Peña’s homeroom

3:20-3:30 pm

10 mins

Citizenship/Prepare for Dismissal